Binnen 1-3 werkdagen geleverd

Gratis verzending

De Benditas hard seltzer zijn van Spaanse afkomst. De hard seltzers zijn verkrijgbaar in allerlei smaken en ze veroveren op dit moment Europa. In steeds meer landen worden deze hard seltzers aangeboden. De kwaliteit van deze drankjes zijn erg goed. Sinds november 2022 zijn de hard seltzers in Nederland te verkrijgen.

Benditas hard seltzer: gouden award
De Bendita Blackberry, in het Spaans ‘Mora’, won de gouden World Premix Award 2022. Deze gouden award wonnen ze vanwege de kwaliteit van smaak. En dit dus wereldwijd! Het is dus zeker de moeite waard om deze hard seltzer te proeven! Daarnaast wonnen ze de zilveren award voor het design van het blikje. Niets is minder waar: de Bendita Blackberry ziet er natuurlijk ook fantastisch uit.

Benditas hard seltzer: een bewuste keuze
De Benditas hard seltzers hebben een hele eigen smaak. Daarnaast is het drankje suikervrij en glutenvrij. Ook bevat het drankje minder calorieën dan bijvoorbeeld een biertje. Een Benditas hard seltzer blikje van 330 ml bevat 83 calorieën. Dit draagt bij aan de bewuste gedachtegang die nu in de wereld speelt. Genieten van een drankje, maar toch nadenken welke keuze je hierin maakt.

De Benditas hard seltzer proeven?
Wil jij de Benditas hard seltzers proeven? Ga dan naar onze webshop en bestel het Benditas hard seltzer pakket! Alleen in Nederland bij Bubbeltjes te verkrijgen. We zijn benieuwd welke smaak jij het lekkerste vindt!