Binnen 1-3 werkdagen geleverd

Gratis verzending

Een cocktail kant en klaar, dat wilt natuurlijk iedereen. Je hoeft je niet uit te sloven voordat je kunt genieten van jouw drankje. Een stukje gemak dus. En tegenwoordig is een cocktail kant en klaar overal te koop. Dit noemen ze ook wel de ready-to-drinks. Je koopt jouw favoriete smaak in de winkel of online, giet de cocktail in een glas met ijs en jouw feestje kan beginnen. Eigenlijk heeft een cocktail kant en klaar alleen maar voorden.

 Een cocktail kant en klaar: kwaliteit
Sinds de coronapandemie zijn de cocktails kant en klaar niet meer weg te denken. De horecazaken moesten natuurlijk de deuren sluiten waardoor er meer ruimte ontstond om thuis te drinken. En om nou iedere keer veel verschillende sterke drank en overige ingrediënten in huis te halen, is vaak te veel van goede. De kant en klare cocktail bespaart je dus veel geld. Ook hebben de meeste mensen niet altijd zin om een cocktail in elkaar te fabriceren. Iedereen heeft het vaak te druk. Door deze redenen kreeg de cocktail kant en klaar een enorme boost. De kwaliteit is erg verbeterd en zelfs te vergelijken met het ‘echte’ werk van de bartenders.

Een cocktail kant en klaar: de keuze is reuze
Een cocktail kant en klaar is er tegenwoordig in allerlei soorten en maten. De klassieke zoete smaken, zoals de Cosmo Politan of een Sex on the Beach.  Maar ook wijncocktails of meer richting de gin-varianten. Voor iedereen is er wat wils en dat allemaal gegoten in een kant en klaar blikje of flesje. Online is er heel veel diversiteit te vinden, maar in de supermarkt is het aanbod nog wel wat beperkter. 

Overal te nuttigen
Naast dat de kwaliteit prima is en er veel smaken te verkrijgen zijn, is er nog een groot voordeel: de cocktail kant en klaar is overal te nuttigen. Of je nu thuis een drankje gaat doen, een Amerikaans feestje hebt, gaat gourmetten tijdens kerst of een zomers avondje op het strand houdt? Een cocktail die kant en klaar is, is gemakkelijk mee te nemen en dus overal te nuttigen.

Een cocktail kant en klaar bij Bubbeltjes
Een cocktail kant en klaar kun je in onze webshop bestellen. Wij verkopen deze drankjes in pakketvorm. Ook is dit erg leuk om als cadeau te geven bij bijvoorbeeld een verjaardag of een housewarming.