Binnen 1-3 werkdagen geleverd

Gratis verzending

Een hard seltzer kun je tegenwoordig gewoon in Nederland kopen. Wel is het aanbod in Nederland nog heel beperkt. Dit komt omdat het drankje net in Europa haar weg probeert te vinden. De hard seltzer komt oorspronkelijk uit Amerika en is daar een regelrechte hit. Een hard seltzer online kopen is daarom niet zo moeilijk. In de supermarkten kun je een hard seltzer kopen, maar daar is de keuze niet reuze.

Een hard seltzer kopen bij webshops
Een hard seltzer kopen kan ook bij Nederlandse webshops. Je ziet de hoeveelheid webshops met dit aanbod steeds harder groeien. Ook slijterijen en groothandelaren wagen zich eraan. Dit heeft ook te maken met de grotere merken die hard seltzers produceren, als Coca Cola of Heineken. Dat nemen slijterijen of groothandelaren natuurlijk makkelijker in hun assortiment.

Een hard seltzer kopen: bewust drinken
Een hard seltzer kopen is een goed idee. Het drankje bevat namelijk minder calorieën dan een wijntje of biertje, geen suikers en gluten. Het is de ‘bewuste’ keuze van alcohol. Dit past natuurlijk helemaal bij de denkwijze die er momenteel heerst in de wereld: ‘Bewust bezig zijn met de wereld en denken om je lichaam’. Op een iets gezondere wijze genieten van een drankje kan dus tegenwoordig ook.

Een hard seltzer kopen bij Bubbeltjes
Wil jij weleens een hard seltzer proeven? Of ben je al fan van het drankje? Koop dan nu jouw hard seltzers bij Bubbeltjes. Geniet bewust van een bubbeltje!