Binnen 1-3 werkdagen geleverd

Gratis verzending

Het aanbod van kant en klare cocktails groeit enorm, maar zijn ze de moeite waard? Dat deze vraag gesteld wordt is niet verbazingwekkend. Want hoe kan een drankje die normaal gesproken in een horecazaak geserveerd wordt, met ijs en allerlei verse ingrediënten, in kant en klare vorm verkocht worden? De kant en klare cocktail zit in een opmars en wij leggen uit waarom.

De kwaliteit van kant en klare cocktails

In de tijd van corona heeft de cocktail een flinke optater gehad. Mensen gingen niet meer de deur uit om een drankje te drinken. Ook moesten horecazaken zelfs hun deuren sluiten en dus werden er weinig cocktails verkocht. De markt heeft toen ingespeeld op de situatie en zijn cocktails gaan fabriceren voor thuisgebruik. In de meeste gevallen waren kant en klare cocktails geen schim van de cocktails die geserveerd werden in horecazaken. Door de pandemie lag de focus op deze drankjes en heeft de kwaliteit een enorme boost gekregen. Dit komt mede doordat goede bartenders zich gingen mengen in deze trend en dat er vooral kwaliteitsproducten gebruikt worden. De kant en klare cocktails zijn nu te vergelijken met het echte werk.

Kant en klare cocktails oftewel ready to drink

De kant en klare cocktails zijn helemaal klaar om genuttigd te worden. Dit zorgt voor flink wat gemak. Mensen hoeven niet allerlei sterke drank en ingrediënten in huis te halen om een cocktail te drinken. Laten we het nog maar niet hebben over het keukengerei wat hiervoor gebruikt wordt. Dit zijn redenen geweest waarom mensen besluiten thuis geen cocktails te maken. De kant en klare cocktail, ook wel ready-to-drink (rtd) cocktail genoemd, is hierbij de oplossing. Voor een extra touch kun je de cocktail in een glas schenken met wat ijs.

Kant en klare cocktails in allerlei smaken en maten

Het aanbod van kant en klare cocktails groeit momenteel flink. Vooral in Amerika is het aanbod enorm. De smaken lopen erg uiteen en zo is er voor ieder wat wils. Ook worden de cocktails in allerlei vormen en maten aangeboden. Van blikjes en flesjes tot grote verpakkingen en glazen. De cocktails zijn dus geschikt voor bijna iedere gelegenheid, denk aan een avond op het strand, een verjaardag of s’ avonds op de bank.

Kant en klare cocktails bestellen

Bij Bubbeltjes kun je allerlei kant en klare cocktails bestellen. Van Mojito en Sex on the beach tot Pina Colada en Blue Lagoon. Ook kun je zelf jouw cocktailpakket samenstellen met jouw favoriete cocktails of je eigen proefpakket maken.