Binnen 1-3 werkdagen geleverd

Gratis verzending

Een cocktailavondje voor de boeg? Harstikke leuk, maar wel tijdrovend. Gelukkig zijn er ook simpele cocktails die je kunt maken. Maar welke cocktails vallen onder de simpele cocktails?

Simpele cocktails: welke?
Cocktails zijn er natuurlijk in allerlei gradaties. Je kunt het jezelf zo moeilijk maken als je zelf wilt. Als je wilt beginnen met wat simpele cocktails kun je denken aan een Tequila Sunrise, een Cosmo Politan of een Margarita. Voor deze cocktails heb je, in vergelijking met andere cocktails, weinig ingrediënten nodig. Ook is het daardoor minder tijdrovend. En als het goed is, smaakt het heerlijk. Let’s try! Op zoek naar de recepten van deze simpele cocktails? Deze vind je hier.

Een simpele cocktail maken kan simpeler
Een cocktailavond klikt als muziek in de oren. Ook al zijn er simpele cocktails te maken, waarom zou je niet direct beginnen aan jouw cocktailavondje? Dit kan tegenwoordig veel simpeler. Koop jouw ready-to-drink cocktail in de winkel en de gezelligheid kan beginnen. Dit scheelt je een hoop geploeter in de keuken. Ook zijn deze kant-en-klare cocktails in allerlei smaken te koop, ook in de de smaken van de hierboven genoemde simpele cocktails.

Kant en klare cocktails: de voordelen
Met de kant-en-klare cocktails die je tegenwoordig overal kunt kopen, bespaar je heel wat geld. Je hoeft niet allerlei dure sterke drank en overige ingrediënten te kopen. Ook de producten als een cocktailshaker zijn niet meer nodig. Want zelfs bij het maken van de simpele cocktails heb je dit soort gerei wel nodig. Meestal bij het maken van cocktails ligt de hele keuken overhoop. Van sterke drank tot aan het garnituur. En natuurlijk zal dit niet bij iedereen het geval zijn, maar een kant-en-klaar blikje of flesje geeft altijd minder troep.

Zin in een kant-en-klare cocktail?
Heb jij geen zin om lang in de keuken te staan, veel troep en veel geld kwijt te zijn? Kies dan voor de kant-en-klare cocktails. In onze webshop vind je een uitgebreid assortiment. Voor ieder wat wils!