Binnen 1-3 werkdagen geleverd

Gratis verzending

Gaat er iemand trouwen in jouw omgeving? Dan hoort daar natuurlijk een cadeau bij. Trouwcadeau ideeën liggen vaak niet voor het oprapen. Maar wij hebben voor jou het perfecte trouwcadeau. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Originele trouwcadeau ideeën
Op een bruiloft neem je als gast vaak een cadeau mee. Het is immers de mooiste dag van hun leven. Maar wat zijn nou leuke ideeën om als trouwcadeau te geven? Een bruiloft is vaak een dag waar het bruidspaar erg naartoe leeft. De laatste dagen is dan aftellen geblazen. Daarom is het een leuk idee om van tevoren een Countdownkalender als trouwcadeau te geven. In onze webshop kun je de cocktail of hard seltzer variant kiezen. Zo kan het bruidspaar 8 dagen lang aftellen naar hun bruiloft met bijvoorbeeld iedere dag een ‘unieke’ cocktail. Een origineel cadeau waarmee ze hun bruiloft alvast kunnen inwijden.

Trouwcadeau ideeën: cocktails
Trouwcadeau ideeën voor op de dag zelf is altijd lastig. Drank doet het daarbij vaak erg goed. Tegenwoordig heb je ready to drink cocktails. Dit zin kant en klare cocktails die je makkelijk mee kunt nemen en overal kan drinken. Ook voor het bruidspaar erg handig als zij bijvoorbeeld op huwelijksreis gaan. Of nog een afzakkertje willen doen na hun bruiloft in het hotel. Het kost geen moeite, je opent en flesje of blikje en het is klaar om geconsumeerd te worden. En het is eens iets anders dan een bier- of wijntje. Op onze website hebben wij allerlei soort pakketten die als trouwcadeau gegeven kunnen worden.

Hard seltzers als trouwcadeau idee
Is het bruidspaar niet zo van de zoetige cocktails? Liever een Spa Rood? Of juist de vrouw wel maar de man niet? Dan hebben wij nog een ander trouwcadeau idee, namelijk hard seltzers. Dit is de nieuwe trend van nu. Drankjes met minder calorieën, glutenvrij en minder alcohol. Het is gemaakt van bruiswater, een fruitsmaakje en een klein beetje alcohol. Eigenlijk een soort van spa rood met wat alcohol en een fruitsmaakje. De hard seltzer is een meer bewustere keuze. Ook deze variant is kant en klaar en kan door het bruidspaar dus makkelijk meegenomen worden.

Trouwcadeau ideeën: een samengesteld pakket
Zitten hier geen perfecte trouwcadeau ideeën tussen? Dan is het nog een mogelijkheid om een eigen mix aan drankjes samen te stellen. Neem gerust even contact met ons op via info@bubbeltjes.com en wij maken het pakket voor jou naar wens.