Binnen 1-3 werkdagen geleverd

Gratis verzending

Wat zijn lekkere cocktails? Dat is natuurlijk voor iedereen persoonlijk. Cocktails heb je in alle soorten en maten. Zo ook in een zoete, zure of bittere variant. Het is net waar je van houdt. Maar er zijn wel cocktails die het populairst zijn. Dit kunnen we beschouwen als, voor het grote publiek, lekkere cocktails. Welke zijn dit? 

 
Lekkere cocktails
De cocktails die het meest populair zijn onder het grote publiek zijn toch wel de bekende namen als Sex on the Beach, Passionfruit Martini of Pornstar Martini, Mojito, Cosmopolitan, Espresso Martini en Strawberry Daiquiri. Daarnaast zijn Tequila Sunrise en een Margarita ook populaire cocktails.


Recepten van lekkere cocktails
Lekkere cocktails kun je natuurlijk ook zelf maken. Bekijk hier de recepten:

Mojito

  • Doe het limoensap van een partje limoen in het glas.
  • Voeg daar twee theelepels rietsuiker aan toe.
  • Stamp dit lekker door elkaar
  • Stamp de muntblaadjes 1x en voeg ze toe aan het glas.
  • Voeg tenslotte 30ml blanke rum toe aan het glas
  • Daarna doe je 90ml bruiswater erbij
  • Vul het glas vervolgens tot de rand met wat crushed ijs
  • Roer de cocktail even door
  • Vervolgens garneer je de cocktail met een takje munt en een limoenpartje. Proost!

Wil je liever een Tequila Sunrise, Cosmopolitan of Margarita maken? Bekijk dan hier de recepten.


Lekkere cocktails zonder mixen en shaken
De markt van de cocktails is enorm aan het verschuiven op dit moment. Er is namelijk vraag naar andere soort smaken dan het huidige aanbod. Dit zie je ook terugkomen in bijvoorbeeld de bierwereld. Dit gaat al snel van het normale biertje naar een speciaal biertje of zelfs een biertje met minder calorieën of een bewustere variant. Bij cocktails is dit ook het geval. De markt is sinds corona verschoven naar de ‘thuisdrink-cocktail’. Dit zijn kant en klare cocktails in blikjes of flesjes. Hierdoor hoef je zelf dus geen cocktails meer te mixen en al de benodigdheden in huis te halen. Het mooie hiervan is dat het kosten- en tijdbesparend is. Jouw feestavond, housewarming of vriendenavondje kan direct beginnen! Deze kant en klare cocktails gaan de van de klassieke smaken, de lekkere cocktails, naar ‘nieuwe smaken’. Genoeg aanbod dus!


Lekkere cocktails bestellen
Heb jij zin in een lekkere cocktail? Wacht dan niet langer en neem een kijkje op onze webshop. We gaan van de lekkere klassieke cocktails naar de nieuwe smaken! Proef en enjoy!