Binnen 1-3 werkdagen geleverd

Gratis verzending

Heb jij op het terras weleens een drankje gezien die geserveerd werd in een koperen beker? Maar weet je nog steeds niet welke drankje dit is? Wij helpen je uit de brand. De cocktail die geschonken wordt in een koperen beker is de Moscow Mule. Maar waarom?

De cocktail in een koperen beker
De Moscow Mule is dus de cocktail in de koperen beker die je misschien weleens voorbij hebt zien komen. De koperen beker zorgt ervoor dat de cocktail langer koud blijft, maar ook dat de zure smaak van cocktail extra versterkt wordt. Daarnaast ziet het er natuurlijk uniek uit. 

De cocktail in een koperen beker: het recept
De Moscow Mule is een populaire cocktail. Ook is het drankje makkelijk te maken. Wil jij deze cocktail ook eens maken? Hieronder vind je het recept: 

  • Vul je cocktailglas met ijsblokjes
  • Pers een limoen uit en schenk een halve eetlepel in je cocktailglas.
  • Schenk 45ml vodka in het glas
  • Voeg daarna 120ml gemberbier toe
  • Als laatste kun je een schijfje limoen als garnering op het glas bevestigingen, proost!

 Houd jij van cocktails maken? Dan hebben wij nog meer recepten voor je op een rijtje gezet. 

Moscow Mule met minder calorieën?
Ben jij een ‘bewuste’ drinker? Dan hebben wij goed nieuws! De Moscow Mule is nu ook te verkrijgen als hard seltzer. Een hard seltzer is een alcoholhoudend drankje, gebaseerd op bruisend water en een fruitsmaakje. Dit drankje bevat minder calorieën, suiker en gluten. Nieuwsgierig? Bestel hier jouw Moscow Mule hard seltzer! Nog een pluspuntje: de hard seltzer is kant-en-klaar!

Ready to drinks
Klinkt een ready to drink jou als muziek in de oren? Kijk dan eens op onze website. Onze cocktail- en hard seltzer pakketten zijn allemaal kant en klaar. Dit voorkomt hoge kosten, troep en tijdverlies voor jouw borrelavond!