Gratis verzending vanaf € 50

Binnen 1-3 werkdagen geleverd

Maandelijks nieuw aanbod

Welkom bij Bubbeltjes. Maar wie zitten er eigenlijk achter Bubbeltjes? Dat zijn wij: Jym en Joyce. Wij zijn een ondernemers-stel uit Den Helder en wij hebben sinds 2022 deze webshop. Met Bubbeltjes willen we jou voorzien van ready to drinks, in de vorm van cocktails en hard seltzers. Wij omringen onszelf graag met vrienden onder het genot van een lekkere borrel. Precies, gezelligheidsmensen dus. En dit gunnen we jou ook!

Met de ready to drink variant willen we jou op een zo makkelijk mogelijk manier laten genieten van een drankje. Je wordt ontlast bij het kopen van sterke drank en de overige ingrediënten. Ook ontzorgt een ready to drink jou bij het mixen en shaken van het drankje. Daarnaast zijn de drankjes overal te nuttigen, thuis of onderweg. Kortom: ready to drinks besparen je een hoop tijd, zodat je direct kunt genieten. En dit is precies waar wij bij Bubbeltjes voor staan: ‘genieten’.

Ons uitgangspunt is dat wij er alles aan doen om jou zorgeloos te laten genieten van een van onze producten. Als eerste doen we dit door altijd op zoek te gaan naar de nieuwste, lekkerste en de meest unieke RTD (kant en klare) cocktails en hard seltzers. Hierdoor blijven de pakketten altijd veranderen en ons aanbod vernieuwend. Is het die ene tijd in het jaar dat jij een cadeau voor iemand zoekt? Dan is de kans groot dat wij inspelen op deze gelegenheid en een speciaal product inclusief verpakking hiervoor in ons assortiment hebben. We hopen je zo in gemak te voorzien. We pakken je bestelling zorgvuldig in zodat het product onbeschadigd bij jou aankomt. Ook kun je erop vertrouwen dat jouw bestelling binnen drie werkdagen bij jou binnen is. Is het product per ongeluk toch stuk gegaan of niet aangekomen? Dan doen wij er alles aan om dit op te lossen door ons zo flexibel mogelijk op te stellen zodat jij hier zo min mogelijk last van hebt.

‘Bubble up your life’, geef jouw leven een extra bubbeltje, een extra touch, een boost. Oftewel geniet van het leven. Dat is waar wij ook voor staan. Proost!

Multi-column

Ready to drink cocktails

Cocktails zijn voor veel mensen vaak een hele opgave om te maken. Ook brengt het de nodige kosten met zich mee. De Ready to drink cocktails zijn hiervoor de oplossing. De cocktails zijn kant-en-klaar en kunnen op iedere gelegenheid gedronken worden. Door de coronapandemie heeft dit drankje een enorme kwaliteit-boost gekregen. Ook zijn er honderden smaken te verkrijgen en kan het alcoholpercentage enorm verschillen. Op dit moment zijn de rtd’s niet meer weg te denken.

Hard Seltzers

Een Hard Seltzer is een laag alcoholhoudend drankje, overgewaaid uit Amerika. Het bestaat uit alcohol, bruisend water en een fruitsmaakje. Dit drankje is een ware hit bij vooral de jongere generatie. De levensgenieters die ook bezig zijn met het maken van bewustere keuzes. De Hard Seltzer bestaat namelijk uit minder calorieën dan bijvoorbeeld bier of wijn. Dit komt mede door het lage alcoholpercentage dat tussen de 4% en 5% ligt. Ook wordt het drankje geproduceerd met vrijwel geen suikers, koolhydraten en gluten.